tirsdag 8. desember 2009

Mr Wrong..

Akk ja, etter en noe skuffende høst he he, kan man jo le litt av denne buketten...

Mr. Wrong: Mr. Narcissist

Mr. Wrong: Mr. Wannabe

Mr. Wrong: Mr. Gadget

Mr. Wrong: Mr. Nice Guy

Mr. Wrong: Mr. Could-be-gay

6 kommentarer:

  1. he he he, bra! lurer på hvem jeg er av dem... Miss nice girl og miss workaholic.. he he ..fikk mld fra krølltoppen... lurer på om jeg må ta en spansken... ellers blir jeg miss fake, ikke bra..

    SvarSlett
  2. Hvorfor ikke bli miss try something new?

    SvarSlett
  3. he he! Vel, det at jeg møter noen jeg ikke føler noe spesiellt for og som jeg ikke har spesiellt lyst til å treffe heller, annet enn at "en får se" er jo old news... Det er koselig osv, men føler meg ikke bra etterpå og mye tid til å tenke ut, var jeg slem, var jeg frekk... Miss something new skal derfor finne noen som vekker nyskjerrigheten og som intuitivt føles bra! Det hadde vært something!

    SvarSlett
  4. Ja, og jeg kjenner forskjell på; bra fyr, bra potensial selv om mye ikke stemmer, og bra fyr, bra potensial men det er "noe" som ikke stemmer. Nico faller i den siste.. Og "herregud du må jo prøve å se..." det er jo det jeg har gjort alltid. Det funker ikke. Jeg vil ha "Herregud hva er dette?" :-D

    SvarSlett
  5. Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Man kan jo fort kjenne hva som stemmer eller ikke, og om det som ikke stemmer/stemmer kan veies opp mot hverandre og likevel virke interessant nok til å prøve ut. Du kan jo være "miss something new" helt på egen hånd! Jeg har nå endelig startet mitt berlinereventyr! Og plutselig begynte jeg å tenke på en type i Bergen, som jeg alltid har tenkt var søt, og som kanskje har virket interessert i meg.. ha ha, ja det er vel denne høsten i et nøtteskall.. krampedårlig timing.. ha ha

    SvarSlett
  6. Oi!! Har han sagt noe? Er han hetro... he he ... Dette må du finne ut av! Kjenner du noen som kjenner han?
    Jeg skal på julebodt med Vibskov i kveld og stiller i den anledning med nytt, frisørklippt (!) hår! 60 talls bob og føler meg in sync med håret! -strålende! Tok av 10 år minst! Bare skjønte at noe måtte gjøres og gikk ned til nabo-frisøren og spurte om de hadde time -nå! Var en ung lærling som hadde feeling og peiling ... kjøpte masse produkter i samme slengen og gledesrusen! Gud... dette skal jeg gjøre oftere! :-)

    SvarSlett