torsdag 21. mai 2009

ut på by`n!!!



 Spontan kveld med Kjersti og hennes impulskontroll-frie.. ! .. venninne, Marianne.
Startet på toppen, stakk så innom F&Vilt hvor K kom med shots og drinker i kjøkkenglass, fikk med oss en sunmøring til nachspiel hos henne, det er jo gøy å gå ut!.....  K kollapset først, da ruslet jeg hjem til soloppgangen:-)

2 kommentarer:

  1. bra at du har hatt det gøy ute! jeg har hatt eirn på besøk, og det ble helt utrolig tomt da hun dro i går, vi var på det som sikkert kan kalles for årets fest på torsdag, og jammen ble det ikke litt drikking på fredag også, det har vært en svært begivnhetsrik langhelg med festing, teater, god mat og godt selskap, og som sagt ble det litt tomt i går da hun dro. nå har jeg litt panikk, for har enormt mye å gjøre før jeg reiser til stckm i morgen allerede... hjelp, må søke utsettelse på selvangivelsen i vant tro, og prøve å skrive en søknad og en tekst i dag ugga bugga. har du tenkt noe mer på om du vil bli med hit i neste uke?

    SvarSlett
  2. Kjenner den tomhetsfølelsen...! tenkte å få Kjersti til å hjelpe meg med selvangivelsen, bare plotte inn.. kunne kommet til bergen etter Stavanger...

    SvarSlett